Parkeerbord op paal met belettering

Min: €0 Max: €95

Bij DeLetterman Parkeerbordshop bestelt u eenvoudig parkeerborden voor eigen parkeerterrein, gemaakt van duurzaam aluminium met tekst of logo en voor een scherpe prijs, compleet beletterd en met paaltje.

Doordacht systeem voor snelle montage en eenvoudige plaatsing, de aluminiumbordjes 12.5 x 50 cm cm worden om de staander gezet en met 2 schroefjes aan de achterzijde vastgemaakt.

De parkeerborden hebben vaste tekst als bezoekers, visitors, directie, personeel, medewerkers, bewoners maar ook uw kenteken, bedrijfsnaam en zelfs logo kan gemaakt worden.
In onze parkeerbordenfabriek zijn alle parkeerbordjes ruim op voorraad en in eigen studio wordt snel en vakkundig uw tekst, bedrijfsnaam en of logo aangebracht.

Hier kunt u het actuele aanbod parkeerborden met alle tekst mogelijkheden direct bekijken en kopen. Wij leveren al de parkeerborden uit eigen fabriek direct uit voorraad tegen vaste verzendkosten.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »