Retouren

Retouren: uw bestelling kan altijd retour gezonden worden, tenzij het speciaal voor u is aangemaakt of besteld, denk aan logos en belettering of speciale formaten. 

 

Wij hanteren de wetgeving welke sinds 2014 geldt voor kopen op afstand die voor consumenten geldt en door ons deels ook voor bedrijven wordt toegepast; 

 

Voor Bedrijven zie hiervoor onze faq over "Retouren".

We maken hierbij gebruik van de richtlijnen voor aankopen B2B tussen bedrijven, zie hiervoor onze "faq retouren"

Wij leveren voor 99,9% aan bedrijven maar kunnen consumentenaankopen niet uitsluiten.

 

Voor Consumenten geldt de kopen op afstand wet van 2014.

Met recht op annulering, met 14 dagen bedenktijd en volledige terugbetaling direct na ontvangst artikelen in onbeschadigde staat retour.

Let op bij het afronden van uw bestelling ziet u het artikel met prijs en de btw vermeld voor u koopt.

 

Advies voor retourzenden:

ls je product in originele staat, met verpakking en compleet bij ons binnengekomen, dan storten we het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

We doen er alles aan om het binnen 5 werkdagen na ontvangst terug te storten. Soms lukt dit niet. Maar je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt.

Retourzendingen en reparaties kunnen door ons alleen geaccepteerd worden als ze voorzien zijn van een retournummer, deze kunt u aanvragen dmv e-mail met omschrijving vd reden of klacht.

Bij retourzendingen bent zelf verantwoordelijk voor schade en /of vermissing tijdens transport, zorg voor stevige en solide verpakking en transportverzekering.

Zorg voor voldoende frankering van het pakket, ongefrankeerde of beschadigde zendingen kunnen niet geaccepteerd worden.

 

Copyright & copy; 2024 DeLetterman.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »