Heeft u haast

Levering in 1-2 dagen mogelijk

Heeft U haast of dringend het artikel nodig laat het ons weten.

De basisartikelen worden direct na bestellen en betalen verpakt en verzonden, vaak dezelfde of volgende dag al.

Als er bijvoorbeeld artikelen op maat gemaakt moeten worden, beletterd of geprint moeten worden, is er enkele dagen voor die handelingen nodig, de productie en verzenden duurt dan wat langer.

We proberen uiteraard ook deze artikelen snel te verzenden, maar ea is afhankelijk van de inplanning in productie en logistiek.

Bij spoed of haast kunnen we natuurlijk altijd uw bestelling voorrang geven maar laat dat tijdig merken voor ruimte en overleg.

 

De Letterman heeft een voorraadbetrouwbaarheid van bijna 99% ook voor grote aantallen, dus is snelle levering bijna altijd mogelijk.

Sommige artikelen moeten geproduceerd, geassembleerd of afgemonteerd worden en daarbij is de productietijd vermeld, de basismaterialen zijn hiervoor altijd op voorraad.

Heeft u haast mail ons voor spoedlevering.

Wilt u een exacte voorraad weten of 100 % zekerheid hebben voordat u tot bestellen overgaat, of hierover meer informatie ontvangen neem dan contact op met onze verkoop binnendienst via [email protected]

Copyright © 2023 DeLetterman.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »