Posterlijst spatwaterdicht en goed afsluitbaar

Min: €0 Max: €65

Kliklijsten voor buiten spatwaterdicht en van uitstekende kwaliteit met de laagste prijs.

De Aluminium en spatwaterproof kliklijsten voor buiten zijn voorzien van beschermvel, klikprofiel en inbussleuteltje voor het veilig laten zien van uw poster of print. Door de klikprofielen kunt u de inhoud, print of poster eenvoudig wisselen, deze buitenlijsten zijn geschikt voor aanbiedingen of voor permanente mededelingen als openingstijden, menukaarten of toeristische route. Alle standaard papierformaten zijn op voorraad, van A4, A3, A2, A1 tot de grote maat A0 en de posterformaten 50x70cm en 70x100 cm, kijkt u voor de juiste formaten op onze informatie pagina "Alles over papierformaten" alvorens u besteld.

sspatwaterdichte kliklijsten zijn afsluitbaar en geschikt voor alle informatie op elke plaats, het monteren is eenvoudig en onzichtbaar onder de aluminium klicklijst verborgen. Bestel deze spatwaterdichte lijsten voor buiten bij DeLetterman.nl snel en voordelig. Hier kunt u alle formaten buitenkliklijsten direct bekijken en kopen.

TIP: wij adviseren bij langdurig gebruik de poster te laten plastificeren ivm vochtig klimaat.

Wij leveren al deze posterlijsten direct uit voorraad tegen vaste verzendkosten, bestel ze hier online.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »