Parkeerbord Blanco aluminium profiel

Parkeerbord Blanco aluminium profiel 10.4x50 cm. Zonder belettering geleverd, ruimte voor uw eigen sticker.Uniek parkeerbord voor harde en of zachte ondergrond dmv grondpen.

€75,00 Excl. btw
Artikelnummer: PAR 104 BL

Parkeerbord Blanco aluminium profiel, modern aluminium parkeerbord voor plaatsing op harde en/of zachte ondergrond.Uitgevoerd met een kunststof inlegplaatje 9x50 cm dit camoufleert de bevestiging van het profiel aan de staander. Harde ondergrond; Bij vaste montage op harde ondergrond heeft de staander een stevige gegalvaniseerde plaat met 2 gaten voor solide plaatsing. Zachte ondergrond; Bij gebruik op en in zachte ondergrond monteert u deze eenvoudig en plaatst de pen in de grond. De handige grondpen met omkeer constructie is in de buis gemonteerd en hiermee is het parkeerbord ook geschikt voor tijdelijke of flexibele toepassing. Formaat bordje 10.4 x 50 cm staander 50 cm hoog, paneeltje ook leverbaar in hoger formaat 13.4 x 50 cm. Let op zonder tekst en P !

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »