Parkeerbord Blanco aluminium profiel XL

Parkeerbord Blanco aluminium profiel 13.4x50 cm. Zonder belettering geleverd, ruimte voor uw eigen sticker.Uniek parkeerbord voor harde en of zachte ondergrond dmv grondpen.

Artikelnummer: PAR 134 BL XL

Parkeerbord Blanco aluminium profiel, modern aluminium parkeerbord voor plaatsing op harde en/of zachte ondergrond.Uitgevoerd met een kunststof inlegplaatje 12x50 cm dit camoufleert de bevestiging van het profiel aan de staander. Harde ondergrond; Bij vaste montage op harde ondergrond heeft de staander een stevige gegalvaniseerde plaat met 2 gaten voor solide plaatsing. Zachte ondergrond; Bij gebruik op en in zachte ondergrond monteert u deze eenvoudig en plaatst de pen in de grond. De handige grondpen met omkeer constructie is in de buis gemonteerd en hiermee is het parkeerbord ook geschikt voor tijdelijke of flexibele toepassing. Formaat bordje 13.4 x 50 cm staander 50 cm hoog. Let op zonder tekst en P !

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »