Parkeerbord Bedrijfsnaam XL aluminium profiel hoger model 13.4x50 cm paneel

Parkeerbord Bedrijfsnaam XL aluminium profiel 13.4x50 cm. Compleet met belettering geleverd.Uniek parkeerbord voor harde en of zachte ondergrond dmv grondpen.

Artikelnummer: PAR 134 BEDR

Let op hoger model profiel 13.4x50 cm speciaal voor meer tekst. Parkeerbord Bedrijfsnaam aluminium profiel, modern aluminium parkeerbord voor plaatsing op harde en/of zachte ondergrond. De tekst is gemonteerd op een kunststof inlegplaatje en camoufleert de bevestiging van het profiel aan de staander. Harde ondergrond; Bij vaste montage op harde ondergrond heeft de staander een stevige gegalvaniseerde plaat met 2 gaten voor solide plaatsing. Zachte ondergrond; Bij gebruik op en in zachte ondergrond monteert u deze eenvoudig en plaatst de pen in de grond. De handige grondpen met omkeer constructie is in de buis gemonteerd en hiermee is het parkeerbord ook geschikt voor tijdelijke of flexibele toepassing. Formaat insertplaat 12x50 cm 50 cm hoog.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »