Geen items Subtotaal: € 0,00

12.5 Jaar De Letterman.nl Online, een felicitatie waard

12.5 jaar DeLetterman.nl

We informeren u over het 12.5 jarige bestaan van De Letterman.nl en over de samenwerking met ReklameExpress.nl

Deze samenwerking maakt met uitbreiding van ons assortiment en logistiek, van beide webwinkels prijstechnisch en servicegericht de goedkoopste en beste bewegwijzeringsleverancier van Nederland.

DeLetterman.nl is allang niet meer de online letterwinkel die het bij de start in 2003 was, maar al meer dan 12.5 jaar de online expert voor bewegwijzering in Nederland en Belgie.

De afgelopen jaren hebben we verschillende nieuwe specialistische productgroepen aan het assortiment toegevoegd, zoals alle vormen van bewegwijzering voor binnen en buiten in ons eigen huismerk, maar ook parkeerbordjes, stoepborden en wandvitrines.

En met gepaste trots vertellen we dat de webwinkel van De Letterman.nl en de webwinkel van ReklameExpress.nl samenwerken, vanuit 1 kantoor, werkplaats en magazijn.

Voortaan vindt u bij DeLetterman.nl ook folderrekken, wandvitrines, deurbordjes, informatiestandaards, vluchtplanhouders en pictogrammen.

Voordelen zijn; nog grotere voorraad, voor snelle levering, voordeliger inkoop en zeer gecontroleerd kostenbeheer met als resultaat lagere verkoopprijzen.

Alle artikelen leveren we direct uit de enorme voorraad en bezorgen we bij u thuis met serviceopties die u van De Letterman.nl mag verwachten.

Die inmiddels meer dan 12.5 jaar, samen met het keurmerk, ideal internetkassa en klanten als gemeenten, overheid, provincies, opleidingsinstituten, verzorgingstehuizen en winkelketens zijn de mijlpalen waarmee het prettig en vooral veilig zakendoen is.
Kijkt u op onze twee websites naar de talloze artikelen met Mega voorraad, dus snel leverbaar, de laagste prijzen en de supersnelle aflevering.

Maak kennis met www.DeLetterman.nl en www.ReklameExpress.nl de complete bewegwijzerings leveranciers en adviseurs.

Ik kan het u aanbevelen,

Gerard Vink

 

Copyright & copy; 2018 DeLetterman.nl